Kažnjavanje počelo: Pripremite novčanike!

Punjenje budžeta je već počelo, novac za veće plate i penzije mora negde da se nađe, pa su odabrali vas vozače da vas deru još više. Na auto-putu Šid-Šimanovci počelo merenje srednje brzine vozila na auto-putu. Na naplatnoj stanici Šimanovci za dva i po sata kažnjena su 24 vozača. Zaobilazite auto puteve po Srbiji u širokom luku, kao što će ih zaobilaziti stranci, koji će našim regionalnim putevima uskoro juriti 160 km/h, umesto da ti čine na auto putu. U Sloveniji nešto slično nije uspelo da prođe zbog EU, videćemo koliko će ovo maltretiranje vozača potrajati u Srbiji. Bezbednost sa ovim nema blage veze. Policije na naplatnim rampama ima više nego na graničnim prelazima. Svaka čast g.Vučiću!

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Zamenik načelnika Saobraćajne policije je da je merenje srednje brzine na auto-putu inače počelo u ponedeljak i da će naknadno iz sistema biti obrađeni podaci i kažnjeni vozači koji su prekoračili brzinu, a da od danas saobraćajna policija kažnjava na naplatnim rampama.

Kako je rekao, od 24 kažnjena vozača samo su tri državljani Srbije, a 21 je stranac i od toga su trojica u skraćenom postupku procesuriana pred nadležnim prekršajnim sudom, dok su ostali platili kazne po prekršajnom nalogu.

Do kraja godine trebalo bi na svim auto-putevima u Srbiji da proradi sistem kontrole i kažnjavanja vozača na osnovu merenja srednje brzine vozila.

“Od ponedeljka je počelo izračunavanje prosečne brzine kretanja na deonici autoputa Šid – Šimanovci. Danas je MUP primenio kontrolu koristeći mogućnost da se on lajn dobiju podaci o prekoračenju prosečne brzine. U svim naplatnm stanicama se nalazi po jedan policijski službenik i kada se pojavi vozilo koje je prekoračilo dozvoljenu brzinu,tom vozaču se uzimaju dokumenta i on se sankcioniše”, odnosno “dere mi se koža se leđa”. Budžet se puno, i sve je najboljem redu. Ovakav sistem će samo napraviti mnogo veće gužve, slabiju protočnost saobraćaja, veći umor, i više udesa.

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Volvo