Najkvalitetnija kineska vozila u Srbiji: Great Wall

Želite ozbiljan SUV sa dobrim 4 x 4 prenosom i reduktorom? Želite SUV koji u serijskoj opremi ima sve što vam treba? Nemate puno novca, a dojadili su vam polovni autmobili? Ako ste potvrdno odgovorili na bar nekoliko pitanja, onda su Great Wall vozila ono što ste čekali svih ovih godina. Automobili su proizvedeni u EU, benzinski motor je konstruisao Mitsubishi, a kineska auto industrija je efikasnom proizvodnjom najskupljih komponenti znatno oborila cenu.  Svečanim otvaranjem prodajnog salona Centra S obeležen je zvaničan dolazak najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila Great Wall na tržište Srbije.

radovan-bericObraćajući se prisutnima na otvaranju Centra S, direktor GWS Auto Group Radovan Berić istakao je da su komparativne prednosti GW vozila kvalitet izrade i besprekorna postprodajna podrška za kupce svih modela vozila. „Trenutna raspoloživost rezervnih delova i kompletna tehnička i kadrovska podrška koju obezbeđuju evropski partneri, najveća su garancija da će kupci Great Wall vozila biti zadovoljni tokom čitavog eksploatacionog perioda“, rekao je Berić.

Direktor Centra S Dragan Stevanović zahvalio se kompaniji Great Wall Motors što je u kapacitetima GWS Auto Group prepoznala budućeg partnera.

„Zahvaljujući GWS Auto Group-i, Srbija je među prvih nekoliko evropskih partnera koje je izabrao jedan kineski automobilski gigant, pa se tako Great Wall vozila od sada mogu naći i kod nas. Ubeđen sam da da će Centar S uspeti da se uklopi u ovu uspešnu poslovnu filozofiju“, istakao je Stevanović. Great Wall Motor Company Limited godišnje proizvodi 1.000.000 vozila u tri osnovne kategorije – Hover SUV (serija H), pickup komercijalni Steed i Great Wall putnički automobili. GWS Auto Group je ekskluzivni distributer GW automobila na tržištu Srbije. Do kraja marta, Great Wall planira da otvori još dva servisno-prodajna centra – u Nišu i u Novom Sadu

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.