Nikola Kozomora: Da li možete naći Auris?

Pitanje: Poštovatni gospodine Todoroviću koliko je realno da mi pronađete Auris od 2008-2010 benzinac 1.6 124 ks? Možemo i telefonom da se čujemo gledao sam neke i na oglasima nije Bog zna kakva ponuda. Nikola Kozomora. 

Auris kupljen u Srbiji loš izbor

Foto: Najboljiauto.com

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani gospodine Nikola Kozomora, mogu da vam pronađem željeni Auris.

Istina ponuda nije dovoljno dobra, a ponuda Aurisa je loša iz nekoliko razloga. Ovaj model dileri uglevnom izbegavaju da uvoze. Najbolje je da se čujemo telefonom, pa ću vam objasniti sve mane ovog modela, kao i prednosti. Ako ste čitali neke moje odgovore, verujem da ste ostali uskrađeni za one najvažnije informacije, jer njih ne objavljujem javno.

Morati biti svesni da provera automobila košta, i da majstori koštaju. Kad je ponuda automobila loša, u proseku je potrebno znatno više vremena da se pronađe primerak bez vraćene kilometraže i model koji je redovno održavan u ovlašćenoj mreži. Mada ako je vožen po Srbiji, to malo znači, jer je ovlašćena mreža Toyote prilično loša, i nije za preporuku. Gde onda održavati Toyotu u Srbiji? E to je već pitanje koje zahteva malo duži odgovor.

Ukoliko želite da vam sve nedoumice otklonim telefonom, cena je 4000 dinara, a to ste mogli da vidite na svim mojim sajtovima. Obično ne odgovaram na pitanja, dok ne vidim uplatu, ali pošto ste pitanje postavili preko Facebook-a, činim izuzetak.

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Auris kupljen u Srbiji loš izbor

Volvo