Poginula baba: Dvoje dece kritično!

Smrt na drumu ponovo u vestima. Tuga za porodicu, opomena za sve vas. Možda ste vi sledeći? Da li ste sigurni da niste? Premor, loš automobil, i jednako loš vozač povećavaju šanse da umesto na odredište završite u bolnici ili mrtvačkom kovčegu. Teške reči? Ne, ovo je samo jedna od niza opomena, koje vam stalno poturam pod nos.

Testoviautomobila RS LOGO

 

Srbi i dalje kupuju polovne gume, Srbi i dalje voze automobile starije od 20 godina na more, Srbi i dalje misle da u poznim godinama mogu da voze 500 km bez pauze. Dokle tako?

Baba za volanom, krenula na predugačak put, koji je veliki izazaov i za mlade ljude, i iskusne vozače. Zamislite roditelje koji imaju poverenje u vozača, babu od 63 godine. Da li vi narode shvatate, da sa 63 godina, bar 99% vas nije u stanju da vozi duže od 400 km?

Srpska državljanka M.B. (63) poginula je u saobraćajnoj nesreći kod Demir kapije u blizini graničnog prelaza Đevđelija u Makedoniji. Nesreća se dogodila jutros u 9 časova na raskrsnici kod Demir kapije, kada je vozač automobila Citroen Berlingo sa srpskim tablicama izgubio kontrolu i sleteo sa nadvožnjaka. Vozilo se kretalo u pravcu Grčke. Baba je preminula na licu mesta, a povređeni, među kojima je i dvoje dece su prebačeni u medicinski centar u mestu Negotino, a zatim i u gradsku bolnicu u Skoplju.

Ako mislite da ste sposobni za vožnju a imate 63 godine ili više, molim vas vozite samo sebe, i samo sebe “vozite u smrt”. Neki ljudi odbijaju da shvate da godine sa sobom nose razne negativne efekte, po reflekse, vid.

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.