RENAULT Senic 1.9 DCI 2001 na prodaju – Povoljno!

Senic 1.9 DCI 2001 75kw/102 KS, 1870cm, manuelna klima, koja besprekotno radi, u novembru kupljen akumulator, mali servis uradjen pre 5.oookm, Registrovan do 8.avgusta. centralna brava, električni podizači napred, air begovi, vlasništvo žene (zna se gazda). Radjen remont letve volana pre godinu i po, menjani amortizeri na 190.000, , hladnjak na 157.000, alnaser, kontakt brava, ma bio je član porodice u svakom smislu.

Tel. je 062-803-2040,  Vlasnik….. Nenad.  Registrovan do 8.8.2019 god

Da li možete da pojasnite kako tražite polovne automobile?

Ovo je automobil gospodina koji me redovno čita, i prati moje facebook grupe. Kupac ovog automobila može da računa na održavanje od strane mojih majstora, koji će na ovom automobilu odradite veliki servis, i sve što je potrebno!

Moji majstori traže automobile za vas!

 

Ovu uslugu nudim svima vama koji me redovno čitate, a kojima ću po prodaji automobila, tražiti, bolji, noviji polovni automobili.

Hauba, obesni udarili verovatno pesnicama pa je malo oštećena, na vozačevoj strani skroz dole ba vratima desetak cm blaga crta, ulubljeno opet sa parkinga.

SENIK JE TAČNO 7,5 GODINA KOD NAS, prešli smo tačno 88.000 km, znači prosek je 11.500 km ali sad prelazimo i maksimalno 10.000 km jer ja više ne putujem po terenu toliko.

Više slika možete dobiti preko telefona, ili mejla. Kontaktirajte direktno prodavca g.Nenada a ne mene. Mene kontaktirajte kad kupite auto od njega, da vam zakažem veliki servis kod mojih majstora, i da popijemo par pića dok oni dovode u red, ovaj Renault.

Svaka provera dolazi u obzir.  Najavite se, pogledajte automobil, provozajte. Kad se dogovorite, onda vam obezbeđujem moje majstore, i tad, i uvek, oni će vam održavati ovaj automobil. Ne mogu svima da izađem u susret jer su moji majstori prebukirani.  Hvala na razumevanju, vaš Aca Todorović.

Da li možete da pojasnite kako tražite polovne automobile?

PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

Pitajte Aleksandra Todorovića

Volvo