Testoviautomobila.rs: NOVO JE KUL! Još više ako je domaće!

Kompanija FCA Srbija nastavlja sa promocijom reciklaže i ekologije. Nakon velikog uspeha kampanje „Recikliranje je kul“, zbog velikog interesovanja kupaca, kompanija FCA Srbija najavila je nastavak ove kampanje koja promoviše reciklažu i ekologiju, pod istim uslovima koji su važili tokom maja i juna, sa najatraktivnijom ponudom na tržištu. U okviru drugog dela ove kampanje, pod nazivom „Novo je kul! Još više ako je domaće!“, kao jedina domaća kompanija, FCA Srbija želi da promoviše kupovinu domaćih proizvoda i stimuliše vlasnike domaćih vozila da zamene svoja stara vozila za novi model Fiat 500L, uz 2.500 evra bonusa za reciklažu ili zamenu staro za novo nekog od domaćih modela, bez obzira na godinu proizvodnje.

Opel Mokka: Auto za preporuku ili ne?

Testoviautomobila RS LOGO

„FCA Srbija, kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način svojim kupcima nudi vrlo praktično rešenje da stari automobili uklone sa ulice, a da pri tom imaju veliku ekonomsku korist u vidu bonusa koji ostvaruju pri reciklaži vozila, odnosno zameni staro za novo,“ rekao je gdin. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), Komercijalni direktor kompanija FCA Srbija.

FCA Srbija nudi 2.500 evra specijalnog bonusa prilikom reciklaže ili zamene staro za novo vozila domaće proizvodnje, bez obzira na godinu njegove proizvodnje. Svi vlasnici Yuga, Zastave, Floride, Zastave 10, Punta Classic-a ili 500L-a, koji žele da recikliraju svoje vozilo od FCA Srbija dobiće popust od 2.500 evra ili koji žele da zamene svoje vozilo po sistemu staro za novo dobiće dodatnih 2.500 evra kao podsticaj na procenjenu vrednost polovnog automobila. Svi kupci koji imaju ostale modele stranih proizvođača, takođe dobijaju popuste za kupovinu novog automobila iz FCA ponude, koji važe još od prvog dela ove kampanje, odnosno popust od 2.000 u slučaju da je automobil stariji od 15 godina i popust od 2.500 evra u slučaju da je automobil stariji od 20 godina. Takođe, svi koji žele da zamene svoja stara uvozna vozila za Fiat 500L po sistemu staro za novo, dobiće popust od 1.500 evra. Ova prodajna akcija odnosi se na kupovinu određenog broja vozila i modela koje su u ponudi kompanije FCA Srbija.

Dajte da rešim i vaše dileme, i glavobolje oko izbora automobila. Vaš Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

Testoviautomobila RS LOGO

DRAGI ČITAOCI, POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Pročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

U paklu sam: Koji karavan da kupim za 7000€

Šta kupiti za ratu od oko 130€ – Merivu ili B-Max?

U paklu sam: Koji karavan da kupim za 7000€

Volvo S40, Avensis II 2.0 D-4D, Laguna III, Auris

Pitanje iz Splita: Volvo XC60 je zaista toliko dobar?

Polovni automobili: Fabia, Yaris, Jazz

Sa “konja na magarca”: Astru H menjam za Audi A3

G.Maksimović: Hvala vam g.Todoroviću na odgovorima koji su bili presudni za izbor Forda

G.Branislav Ilkić: G.Todoroviću jako ste mi puno pomogli pri izboru automobila

Iskoristite vredne savete – Pitajte A.Todorovića

Da li moj Peugeot 307 2.0 HDI 90 KS ima plivajući zamajac?

Testoviautomobila.rs: Da li je Ibiza bolja od Punta?

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.