Fabia karavan u serijskoj proizvodnji!

Serijska proizvodnja novog modela Škoda Fabia Combi je započela u Škodinoj glavnoj fabrici u Mladoj Boleslavi. Nova Fabia Combi je predstavljena nekoliko nedelja nakon premijere Fabije u hečbek verziji. Karavan pruža dovoljno prostora za pet putnika i njihov prtljag. Gepek ima kapacitet od 530 litara (1395 litara sa preklopljenim zadnjim sedištima). Pored toga, treća generacija ovog modela je još praktičnija zahvaljujući čak 17 Simply Clever rešenjima, od kojih je deset po prvi put u ovoj verziji.

testoviautomobila-rs-skodaŠkoda Fabia Combi sada donosi inovativne sisteme sigurnosti i multimedijske sisteme, uključujući inovativnu MirrorLink tehnologiju, prikaz sa smartphone aplikacija, navigacija na ekranu radio uređaja. SmartGate funkcija je takođe nova. Ona omogućava da se podaci sa vozila prikažu i snime na vaš smartphone korišćenjem posebnih aplikacija.

Ovaj mali-veliki automobil postavlja nove standarde kad govorimo o potrošnji goriva i emisiji otrovnih gasova. Nova Fabia Combi troši do 17% manje goriva od prethodnog modela. Najekonomičnija verzija će biti nova Fabia Combi GreenLine, koja dolazi u drugoj polovini 2015. godine, sa veoma niskom potrošnjom od samo 3.1 l/100 km i CO2 emisijom od samo 82 g/km.

POSTAVITE DRAGI ČITAOCI I VI PITANJE (KLIKNITE OVDE). DA LI ŽELITE DA I VAMA PRONAĐEM DOBAR POLOVAN AUTOMOBIL?

G.Todoroviću preporučite mi karavan za 4.000€

Oštetio sam felnu 

Plivajući zamajac: sve prevare 

Pitali ste A.Todorovića: Grande Punto 1.2 Vs Clio 3 1.2 16V?

Renault Capture ili Škoda Yeti?

Remont plivajućeg zamajcaajstora

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

Polovni automobili: G.Todoroviću uporedite mi Accord 2.0 i Octaviju II 1.9 TDI

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.