LF Auto Centar: Petak 13. – vaš srećan dan

Nisani po sajamskim pa čak i nabavnim cenama, posebni uslovi finansiranja, niže kamatne stope, za petinu jeftinije kasko polise osiguranja, popust na dodatnu opremu, besplatan servisni pregled, pokloni. Jedan dan, jedno mesto – Nissan LF Auto centar.

Ne postoje na svetu dva ista petka, napisao je pesnik Mika Antić, a kupci Nisanovih vozila ili oni koji ih već poseduju imaće u petak 13. marta priliku da ovaj dan definitivno proglase jedinstvenim. Samo tog dana od 9 do 19 časova, oni koji dođu u salon ovlašćenog dilera Nisana – LF Auto centar, moći će da kupe automobile proizvedene 2014. po nabavnim, a one iz ovogodišnje produkcije u predprodaji po sajamskim cenama. Više na 011/314-32-12.

TESTIRALI SMO: Nissan Qashqai 1.2 DIG-T

 

TESTIRALI SMO: Novi Nissan Juke 1.2 DIG-T

U saradnji sa Sogeleasingom obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja kupovine, niže kamatne stope, manji troškovi obrade zahteva, a Wiener osiguranje odobrava 20 odsto popusta na kasko polisu i besplatno zamensko vozilo u slučaju štete veće od 200.000 dinara. Pre kupovine svaki model moći će da se testira, a na licu mesta sazna sve o promotivnoj ponudi produžene garancije i servisnih ugovora. Osim toga, posetioce očekuje i prezentacija dodatne opreme koja će moći i da se nabavi uz specijalan popust. Oni koji su već vlasnici nekog Nisanovog modela, svojim dolaskom zaradiće besplatan pregled vozila i odgovarajući popust ukoliko zakažu servis, a očekuje ih i poseban poklon.

Dakle, dan za pamćenje je petak 13. mart 2015. godine, organizator – Nissan LF Auto centar , Novosadski auto-put 73a, a telefon za dodatne informacije 011/314-32-12. Vidimo se!

Tel. +381 (11) 31 43 211

Mob. +381 (63) 200 893

TESTIRALI SMO: Novi Nissan X-Trail 1.6 DCI

 

lf-auto-centar

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.