Opel: Točak sreće na BG sajmu

Svi posetioci Beogradskog salona automobila, pozvani su da posete Opelov štand u Hali 4 i saznaju više o novim fantastičnim ponudama i pogodnostima. Pored toga što mogu premijerno da vide veliki broj novih, atraktivnih modela, Opel je za svoje ljubitelje, verne i buduće kupce, obezbedio i TOČAK SREĆE koji mogu da zavrte svi posetioci štanda i da osvoje neku od brojnih nagrada.

opel-corsaFoto: Aleksandar Todorović

Opel je odabrao prelepe hostese, koje znaju kakve automobile prodaju, veliki plus za njihovu agenciju! Na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, Opel finansiranje za kupovinu novih automobila sa 0% kamate, kao i povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

opel-interauto-tradeNajbolji Opelov diler Interauto Trade je takođe na sajmu, njihov prodavac g.Vladimir Vučković će vam prodati automobil zajedno sa hostesama, jer ništa ne prepušta slučaju. Dođite na štand Opela bez žene. Šalim se naravno. Više informacija na 064/ 8555- 202. Ukoliko ste kupac preko portala Najboljiauto.com imate specijalne pogodnosti kod dilera Interauto – Trade 032/ 382 – 182. Njihovi prodavci su na sajmu automobila u Beogradu.

Priredio: Aleksandar Todorović urednik

opel.interauto-trade.rs

Interauto Trade-Čačak: Opel finansiranje – bez kamate!

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.