Pro Tuning – Skidanje kilometraže za 500din!

Sad ako možete da poverujete u priču da Tuning snižava potrošnju goriva za oko 0,7 litara, onda ste lakoverni, ali ako poželite da vratite kilometražu na svom automobilu za nekih 250 000 km, koliko se kod nas u proseku vraća, jedna Tuning kuća na Novom Beogradu tu uslugu nudi za samo 500 dinara! Kriza, pa su spustili cenu, a i ljudi sve manje voze, pa im i manje treba to skidanje kilometraže. Čitaoci su mi javili za ovu fenomenalnu ponudu, pa sam rešio da vas obradujem i da ljudima “nabacim” posao.

Testoviautomobila-RS-LOGO

Stvarno je ova država čudna, kad joj ne smetaju oni koji učestvuju u prevari, jer vraćanje kilometraže je podmlađivanje automobila, i na prevaru podizanje njegove vrednosti.

Ima li ova država inspekcije? Sudove, ministe, ili neki agenciju za zaštitu potrošačača? Čime se bave te agencije? Izimanjem para na konkursu od države? Kad će neko da zaštiti osiromašenog čoveka u Srbiji?

Pošaljite mi linkove automola koje želite da kupite u rubriku Pitajte A.Todorovića, mislim ako zaista kupujete automobil, jer vam se ne isplati da plaćate za savete tek onako 🙂  Uštedeću vam vreme, i razbiću vam sve iluzije oko kupovina polovnih automobila. Svakako niste dužni da poslušate moje savete, ali ćete sa mojim odgovorima uspešnije moći da “lažete” vašu lepšu polovinu, pošto se švalerka ne laže, ili je beše obrnuto? Šalim se malo, želim vam srećan 1.maj, da ga provedete iz roštilj, osmeh lepih žena, ladno pivo, vino, ili šta ko već voli.

Na kraju ako ta i druge Tuning kuće takvu vrstu usluge legalno reklamiraju, onda mora “da je sve u redu”, jer Srbija je ozbiljna država, kao i Vlada Srbije, zar ne? Mada meni tu nešto nije baš sve jasno, ali dobro, ide praznik…

Vaš Aleksandar Todorović

POSTAVITE DRAGI ČITAOCI I VI PITANJE (KLIKNITE OVDE).

Plivajući zamajac: problem na Octaviji 1.9 TDI

Golf III 1.9 SDI mi trese?

Da li kupiti Mondeo 1.8 TDCI sa 143.000 km?

Kakva je ova Honda Civic iz oglasa?

Da li vredi kupiti VW Touran 1.9 TDI iz 2007.god?

Kupujem polovan auto: Cruze Vs Fluence

Kakva je ova Corsa iz oglasa? Da li je Golf IV dobra kupovina?

G.Todoroviću preporučite mi karavan za 4.000€

Plivajući zamajac: sve prevare 

Pitali ste A.Todorovića: Grande Punto 1.2 Vs Clio 3 1.2 16V?

Renault Capture ili Škoda Yeti?

Remont plivajućeg zamajca

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.