PSC Komnenović by AVAG – dokazano ime za novo vreme

Juče je najbolji ovlašćeni Opelov prodajno-servisni centar Komnenović u svojim prostorijama organizovao proslavu povodom ponovnog početka rada Centra u potpuno preuređenom i renoviranom salonu kompanije koji je potpuno u skladu sa Opelovim standardima, što su gosti iz Nemačke i potvrdili.

Događaju su prisustvovali predstavnici kompanije Opel, medija, poslovnih partnera; verni kupci i prijatelji kompanije koja već 30 godina neguje ljubav prema automobilima.

Na početku programa, gostima su se obratili generalni menadžer PSC-a Miloš Komnenović koji je gostima poželeo dobrodošlicu. U svom izlaganju se podsetio slogana „Kada kažeš Opel, misliš na Komnenović“.

Pitajte Aleksandra Todorovića

najbolji-_auto_logo_670-1

Nakon toga je predstavljeno je partnerstvo sa nemačkom grupacijom AVAG Holding koja je najveći distributer Opelovih vozila u Evropi.Partnerstvo je sklopljeno 2015. godine sa grupacijom koja okuplja 53 partnerske kompanije na 156 lokacija na području Nemačke, Austrije, Poljske, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Ispred AVAG-a je govorio generalni direktor  Albert C. Still (CEO- AVAG HOLDING SE). Iz njegovog govora se moglo zaključiti da će ova saradnja i dalje biti uspešna i da mu je drago što je PSC Komnenović deo grupacije koja ima godišnju prodaju od preko 80.000 vozila.

milos-komnenovic

Događaju su prisustvovali i predstavnici Opela. Pored prisustva nekoliko menadžera iz predstavništva sa sedištem u Beogradu, ovu proslavu upotpunio je dolazak Ian Hucker -a (Executive Director Sales, Opel Europe, Sales & Aftersales Opel/Vauxhall). Njegov govor i samo prisustvo su pokazali koliko su za Opel naše tržište i  ovaj događaj značajni.

opel-psc

Prostor u kome je organizovan događaj privukao je veliku pažnju prisutnih. Nakon tromesečnog renoviranja i investicije koja nadmašuje mnoge u Srbiji, Prodajno Servisni Centar Komnenović zadovoljava sve standarde kompanije Opel i AVAG. Rekonstruisana je unutrašnjost i fasada, postavljene su nove svetleće reklame i specijalno LED osvetljenje salona. U preuređenom prostorusvi zainteresovani mogu pogledati aktuelne Opelove modele i obaviti sve korake kupovine automobila – od test vožnje do realizacije kredita i lizinga.

najboljiauto-com

Ono što nije bilo vidljivo gostima, ali se veoma tiče vlasnika Opelovih vozila, je novi servis koji se nalazi u sklopu Centra. PSC Komnenović time pokriva širok spektar usluga i originalnih rezervnih delova za sve tipove vozila marke Opel. Servisna služba sa unapređenim načinom rada i prijema vozila uz usluge servisiranja – mehaničarske, limarske i farbarske radove, zamenu auto stakala, servisiranje klima uređaja, zamenu i čuvanje pneumatika nudi ponudu koja je zadovoljava najviše i najmodernije standarde.

otvaranje-salona_psc-komnen

Stvar kojom se ponose iz kompanije Komnenović je da jedini nude 7 godina garancije za Opelova vozila na teritoriji Srbije i 5 godina na polovna vozila svih marki. Sedam godina garancije je nedostižno za druge Opelove dilere. Zato ako kupujete Opel, mislim da je mudra odluka da ga kupite u PSC Komnenoviću, jer ćete dobiti više, odnosno dužu garanciju, ali imate i na raspolaganju najbolje Opelove prodavce automobila, najbolje savetnike, i imaćete priliku da uživate u najboljim test vožnjama.

Aleksandar Todorović urednik Najboljiauto.com, Testoviautomobila.rs

Pitajte Aleksandra Todorovića

Volvo