Sa TAG uređajem kroz Srbiju, Albaniju i Makedoniju!

Zahvaljujući novom sistemu koji bi trebalo da stupi na snagu od avgusta, faza testiranja je u toku, građani Srbije, Severne Makedonije i Albanije će sa istim uređajem za elektronsku naplatu putarine moći da plaćaju putarinu u sve tri zemlje bez zaustavljanja.

Time će se povećati bezbednost u saobraćaju, smanjiti gužve na autoputevima i rasteretiti protok vozila na naplatnim stanicama, a građani će brže stizati do željene destinacije. Procedura je vrlo jednostavna.

Pitajte Aleksandra Todorovića

Tražim najbolji polovnjak za vas!

RAČUN: 285233504000184788   Aleksandar Todorović 
AIK Banka

PROVERENI POLOVNI AUTOMOBILI: NAJBOLJIAUTO.COM

 

“Vozači praktično samo treba da dođu na pumpu i da traže da im tag uređaj bude Open Balkan. Pritom je bitno i da se preko servisa Puteva Srbije registruju svoju platnu karticu. Ono što je važno jeste da inicijativa podrazumeva da putarina sa ovim tagom bude jeftinija za pet odsto i u Srbiji, i u Albaniji i Severnoj Makedoniji”, kažu u JP Putevi Srbije.

U Srbiji se, inače, naplata putarine obavlja na oko 820 kilometara auto-puteva, na 65 naplatnih stanica. Nemcima i državi Nemačkoj će i ovo smetati, pošto je Nemačka protivnim “Open Balkana”. Valjda žele nama Srbima uvek sve najgore!

 

Najbolje polovne automobile tražim za vas

 

 

Volvo