Testirajte Hondu CR-V u subotu i nedelju: Delta City

Honda Srbija u subotu, i nedelju, 27. i 28. septembra, organizuje otvorenu izložbu najpopularnijeg Hondinog modela CR-V na platou ispred šoping-mola Delta City. Tokom izložbenog vikenda na jednom mestu moći će da se pogledaju i uporede sve varijante modela CR-V, kada su u pitanju motori i paketi opreme. Upoznajte se sa najboljim japanskim SUV-om.

Kako bi se zainteresovani posetioci najbolje informisali sa karakteristikama i performansama Hondinih modela, za test vožnje će u subotu i nedelju od 10-19h biti na raspolaganju CR-V modeli sa 1.6 dizel i 2.0 benzinskim agregatom i Honda Accord sa 2.0 benzinskim agregatom.

Dizel agregat 1.6 i-DTEC deo je Hondine revolucionarne Earth Dreams palete agregata i menjača i predstavlja najlakši dizel agregat na svetu. Karakteriše ga potrošnja od samo 4,5l na 100 kilometara i emisija izduvnih gasova od 119g. Proizvodi 120 konjskih snaga uz odličan obrtni momenat od 300 Nm. Imajući u vidu njegove prednosti kao i nivo pouzdanost Hondinih automobila, Honda Srbija je upravo na ovaj agregat u CR-V modelu dala garanciju od čak 1.000.000km na motor i menjač.

Honda Srbija nudi i opciju kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja. mislim da je vreme da kupite konačno jedno Hondu, i to CR-V!

Priredio: Aleksandar Todorović.

TESTIRALI SMO: Honda CR-V 2.2 i-DTEC

TESTIRALI SMO: Toyota RAV4 2.2 D-4D

TESTIRALI SMO: Kia cee`d 1.6 GDI

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.