Testoviautomobila.rs: BMW M4 Cabrio

BMW nikada nije proizvodio “obične” automobile, već sportska vozila upotrebljiva u svakodnevnom saobraćaju vrhunskog kvaliteta. BMW je uvek bio ispred svog vremena kada su tehničke inovacije u pitanju, ali i po performansama. Upravo je takav novi M4 “bez krova” sa promajom u kosi: brz, dinamičan, pouzdan i stabilan u svim vremenskim uslovima. U svim vremenskim uslovima ovaj BMW nudi i gratis “višak” adrenalina, jer ima više snage nego što možete da je iskoristite, čak i kada ste iskusan, i brz vozač.

BMW M4 nije automobil za svakog, jer se ispod haube krije šestocilindrični 3.0 litarski TwinPower Turbo koji proizvodi 431 ks i pruža maksimalni obrtni moment od 550 Nm poput moćnih turbo dizelaša.

BMW M4 idealan auto za vasUbrzanje je po ukusu BMW-ovih vozača: Od 0 do 100 km/h stiže za samo 4,6 sekundi u verziji sa standardnim manuelnim šestobrzinskim menjačem, odnosno za 4,4 sekundi u modelu koji je opremljen sedmostepenim automatskim “M” menjačem sa duplim kvačilom. Razočaraće vas maksimalna brzina koja je elektronski ograničena na 250 km/h, ali kada uklonite blokadu, moći ćete da pojurite sa ovim BMW-om preko 270 km/h!

BMW bez krovaPočetna cena od 80.100 evra za BMW M4 u Nemačkoj nije prevelika imajuću vidu da pored sportskog automobila dobijate i status koji vam po definicija pripada. Znam da želite ovaj automobil, pitanje je samo da li to sebi možete da priznate?

Priredio: A.Todorović

site_logo_final TESTOVIAUTOMOBILA copy

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.