TESTOVIAUTOMOBILA.RS: Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Konačno vlasnici Mercedesa u Srbiji imaju gde da kupe kvalitetno ulje. Prvo ulje dostojno Zvezde, tako tvrdi Mercedes, a pošto u Srbiji ima mnogo falsifikata, najsigurnije je da menjate ulje u ovlašćenom servisu, za toliko već možete da ispoštujete vaš Mercedes.

Mercedes-Benz inženjeri sa višegodišnjim iskustvom u konstruisanju motora, razvili su specijalni lubrikant: originalno Mercedes-Benz motorno ulje. Kom-ponente i aditivi specijalno su izabrani u skladu sa posebnim standardima kvali-teta Mercedes-Benz motora i osiguravaju visok nivo efikasnosti i performansi. Pored ostvarivanja najvažnijeg zadataka da smanji mehaničko trenje, Mercedes-Benz motorno ulje, takođe umanjuje mehaničko i termičko opterećenje. Pri izloženosti termalnom opterećenju, bilo toploti ili hladnoći, od minus 30 do plus 260 stepeni, ne dolazi do gubitka putem isparavanja, a karakteristike pod-mazivanja ostaju na konstantnom nivou.

Zahvaljujući posebnom kvalitetu Mercedes-Benz originalnog motornog ulja, klijent ostvaruje korist kada je u pitanju ekonomičnost vožnje. Ono smanjuje trenje, sadrži visoko efikasne aditive zbog kojih duže traje i pomaže u održava-nju konstantno visokog nivoa performansi.

Ovakve performanse originalnog Mercedes-Benz motornog ulja, omogućuju klijentu da u potpunosti iskoristi potencijal motora u različitim uslovima vožnje, uz smanjenje potrošnje goriva. Istovremeno, doprinosi očuvanju životne sredine, jer vrhunskim tretiranjem izduvnih gasova, smanjuje emisiju toksina štetnih za okolinu.

Odabirom Mercedes–Benz motornog ulja klijent dobija lubrikant posebne izdržljivosti koji je savršeno prilagođen njegovom vozilu. Uz zamene u redovnim servisnim intervalima, zasigurno se može računati na besprekoran rad motora.

Mercedes-Benz originalno motorno ulje dostupno je na u Emil Frey Auto Cen-tru, Omladinskih brigada 33 na Novom Beogradu, kao i kod ovlašćenih Merce-des-Benz dilera.

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.