Toyota Centar u susret zimi: Toyota Protect štiti 5 godina

Toyota centar je, kao i svake godine, pripremila posebne uslove za pravovremenu pripremu vozila za otežane uslove vožnje koje nas očekuju u narednim, zimskim mesecima. U okviru akcije, omogućene su razne pogodnosti i raznovrsna ponuda artikala prilagođenih jesenjoj i zimskoj sezoni. Svi kupci nekog od proizvoda iz paketa originalne zimske dodatne opreme u ovlašćenim Toyota servisima tokom meseca decembra 2014. godine na poklon će dobiti originalno Toyotino sredstvo protiv smrzavanja vetrobranskog stakla. Paket originalne zimske dodatne opreme uključuje: zaštitne gumene obloge prtljažnika, hromirane zaštitne lajsne branika, zavesice točkova koje sprečavaju prskanje blata i kamenčića po karoseriji vozila koje je posebno izraženo u jesenjim i zimskim uslovima vožnje, kao i zaštitni tretman Toyota ProTect-om, premazom koji štiti kako spoljašnje tako i unutrašnje površine vozila, uz garantovanu zaštitu punih 5 godina.

Pored toga, u ponudi su i drugi artikli, od kompeta zimskih točkova sa pneumaticima, akumulatora, hemijskih sredstava za održavanje, kuka za vuču, parking senzora, alarmnih sistema, do krovnih kofera i nosača skija različitih dimenzija.

Toyota podseća da vlasnici vozila ove marke mogu da preuzmu besplatnu Android aplikaciju MOJA TOYOTA sa Google Play servisa. Aplikacija omogućava informisanje vozila o terminu predstojećeg servisa, komunikaciju sa odabranim servisom preko mobilne aplikacije, obaveštavanje o aktuelnim ponudama i uslugama.

Toyota Centar nudi i proverene polovne automobile (kliknite ovde).

www.proverena-vozila.rs

aleksandar-todorovic

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.