Želim da razmenimo mišljenja

Pitanje: E moj gospodine Todorovicu, iz ovog Vaseg ne javljanja, izvlačim kontekst da ste ipak samo jedan obican bloger koji ume sa recima. Onako da ih upakuje kako bi se svima nama svidele “емотикон smile”. Pretpostavljam da je trebalo da uplatim par stotina dinara na Vas racun, kako bi ste se iole javili i reagovali na ovako nesto? A izgleda da vam prijaju samo hvalospevi i kritike dobrog manira, na koje itekako reagujete. Mislio sam da cemo razmeniti misljenja. Ali ipak cu ostaviti Vase, za Vas a moje za sebe. Srdačno, Mika.

Testoviautomobila RS LOGO

Ime i prezime: Mika J
Kada planirate kupovinu?: za nedelju dana
Kakav auto kupujete?: polovan
Koliko novca želite da potrošite?: 5000
Šta trenutno vozite?: Audi A6
Između kojih se automobila dvoumite?:
Gde ste čuli za ovaj sajt?:
Koliko kilometara godišnje prelazite? :
Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

novi-audi-100

Odgovara Aleksandar Todorović:  Poštovani gospodine  Mika (obraćam vam se tako jer niste našli za shodno da napišete vaše pravo ime  i prezime, što puno govori o vama, i nameni ovog pitanja), ne znam kad ste mi poslali pitanje, komentar, bilo šta.  Shvatam da vi sebi jeste važni, i shvatam da mislite da imate impresivno veliko znanje o automobile, te da itekako imate šta da mi kažete, napišete, ali izgleda da niste svesni da mene dnevno čita nekoliko hiljada ljudi, i da je dnevno dobijam na stotine komentara, pitanja, preko moja dva sajta, i preko moje dve Facebook stranice https://www.facebook.com/testoviautomobila?ref=hl (Testovi Automobila Srbija) i https://www.facebook.com/pages/Najbolji-Auto/594245790684647?ref=hl (Najbolji Auto), i da prednost dajem onim čitaocima koji redovno komentarišu moje tekstove, i onim ljudima koji zaista kupuju automobile.

Novac kod mene nije presudan. Istina, svima onima koji mi uplate novac za odgovor, ili traženje automobila, ja odgovor i pošaljem.

Oni koji žele besplatan odgovor, u proseku ostanu uskraćeni za njega, ne zato što ja ne želim da pomognem “mučenicima” koji kupuju kola od 5 000 ili 10 000 evra, i zato jer nemaju “sitno”, odnosno misle da moji saveti ne vrede tih 15 evra, nego prosto jer nemam vremena da pišem te odgovore.

Svakako, moji su sajtovi, moje autorske rubrike koje postoje skoro 14 godina, pa biram kome ću odgovoriti, a kome ne. Vama recimo neću napisati ni odgovor, ni savete za bilo koju sumu novca, Ni danas, ni nikad. Zato jer smatrate da sam “običan bloger”, i zato što sam dobio utisak da nimalo ne poštujete moj rad, trud i znanje.

Ako ste mislili da vas u dokolici zabavlja urednik A.Todorović, onda ste se malo preračunali , jer ja kupovina automobila doživljavam jako ozbiljno. Neozbiljnih novinara, redakcija imate koliko vam je volja, pišu plaćene tekstove, šalju ih na kontrolu, doradu, autorizaciju kako oni to kažu, prosto, to je jedna smešna situacija, a čitaoci ni nemaju blage veze šta im je serviriano. Uostalom zar nije sve tako u Srbiji?

Ja nisam ni psihijatar, ni psiholog, ne mogu da procenim da li me provocirate, ili vam je potrebna stručna pomoć, ali vam od srca želim sve najbolje, i želim vam da kupite automobil vaših snova.

Znate gospodine, ja nisam tatin sin, za razliku od mnogih novinara koji su sve dobili na tacni, primera je puno, Ja sam novinar, koji je svima, ali svima zbog objektivnih testova, odgovora na pitanje smetao. Smetam vidm i vama, pa odaberite neki drugi sajt, za razonodu, nemojte se ljutiti, ali ja imam daleko veće znanje od vas, i mnogih nadobudnuh ljubitelja automobila, ali to je totalno nevažno, važno je da vi volite automobile, i ja vam savetujem napravite sajt, ili taj vaš “blog” kako ga zovete, vidićete da ga niko neće čitati. Možda ćete kasnije shvatiti i zašto 🙂

Volvo

6 komentara

 1. dejan

  Miko..pusti coveka da radi svoj posao.jer radi bas kako treba i odlican je u tome!ako ti se nesvidja..a sumnjam ..nadji drugi saj citaj ,pisi..a njega ostavi na miru da radi.i treba da naplacuje.ko jos radi danas dzabe..nepostoji osoba

 2. Milos Ricardo Kacanski

  Evo moj primer…ja sam postavio par pitanja u poslednjih godinu dana i uvek sam dobio odgovor od Gosn Todorovica…kulturan i precizan odgovor i u roku od 24h…Pretpostavljam da je Mika pomalo ljubomoran,pa to iskazuje na ovaj način,al ne mislim da je zlonameran…deluje mi ok,al pomalo željan pažnje,što je naravno uslovljeno nekim drugim stvarima iz života,al nije naše da ulazimo u to. Milos Ricardo Kacanski

 3. Radovan Miladinovic

  Psi laju a karavani prilaze ! Podrška za sve ovo što radite za novac ili besplatno za dobrobit svima. Radovan Miladinović.

 4. ljilja milinkovic

  Postovani gospodine Todorovicu,svaka cam cast samo to mogu da kazem.Hvala vam sto ste mi pomogli u nedoumici oko izbora automobila.Jedinstveni ste u svom poslu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.