Rokovi za slanje odgovora: Produženi

Poštovani i dragi čitaoci, u želji da pomognem svima vama uveo sam nekoliko rubrika, u kojima možete postaviti pitanje i dobiti odgovor. Moja nerealna želja da svima odgovorim detaljno na nekoliko stranica me dovodi u situaciju da kasnim sa odgovorima, jer dobijam jako mnogo pitanja. Ne stižem više ni da ih stavljam na sajt, zajedno sa odgovorima. Za testiranje automobila trošim jako mnogo vremena, uvek nekoliko dana, i gotovo 1 000 km, ali na različitim putevima. Oba sajta održavam i uređujem samo ja.

Testoviautomobila-RS-LOGO

 

Ne želim da se vratim na kraću formu odgovara, jer to nije dovoljno kvalitetno, konkrektno i upotrebljivo. Podizanje cene za moje odgovore nije nimalo “pomoglo”, naprotiv, pitanje je sve više i više, valjda naši ljudi misle ako je nešto jeftino, nije dobro. Šalu na stranu.

Pored odgovora, detaljnog koji vam šaljem, dobićete odgovore na vaša kratka, dodatna pitanja, to mi nije problem da vam brzo napišem, i odmah po slanju, ako sam pri računaru, nebitno da li je radni dan ili vikend, pošto često radim i preko celog vikenda.

Moje kašnjenje sa odgovorima je sve veće i veće, i to je neprofesionalno, pa vam se izvinjavam, a komšijama Hrvatima se ispričavam.

Prosto, nije lako tako precizno, i detaljno odgovoriti na vaša pitanja. Da jeste postojale bi slične rubrike na drugim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, ili bilo gde u Evropi.

Jedno je napisati odgovor u 3 rečenice, nešto drugo je napisati odgovor u 3 pasusa, a mnogo zahtevnije je pisanje detaljnih analiza na 3 strane što ja činim.

Ako imate ideju, kako da ubrzam pisanje odgovora, a da ne trpi moj honorar, dobro došli ste, za dobru ideju, imate besplatne odgovore do kraja meseca. (sa kašnjenjem, na žalost 🙁

Ovim putem se javno ispričavam čitaocima iz Splita, i Zadra, koji me redovno čitaju, i koji mi redovno šalju pitanja, a ja ne uspevam da im odgovorim u dogovorenom terminu.

Vaš Aleksandar Todorović

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.