Lakše do Toyota hibrida uz „Toyota eko subvenciju“

U mreži Toyota partnera u Srbiji, svi hibridni modeli su subvencionisani „Toyota eko subvencijom“ u iznosu do 3.000 evra.  Kao lider u hibridnoj tehnologiji, Toyota u ponudi ima već pet hibridnih modela, i to Yaris hibrid, Auris hibrid, Auris TS hibrid, RAV4 hibrid i Prius. U Toyota Centru vas  čekaju, zakažite test vožnju na 011/3316-300.

Polovni automobili: Šta kupiti za 1.000 evra?

Testoviautomobila RS LOGO

Toyota je uvela „Toyota eko subvenciju“, čiji iznos zavisi od izabranog modela, do maksimalno 3.000 evra. Recimo, za Yaris hibrid subvencija iznosi 1.000 evra, za hibridne verzije modela RAV4 i Prius iznosi 2.000 evra, dok za modele Auris i Auris TS subvencija iznosi 3.000 evra, uz mogućnost finansiranja sa 0% kamate za privatna i pravna lica.

Pored subvencije, kupci mogu da računaju na odlične finansijske uslove i Toyota osiguranje, novi proizvod u saradnji sa Winer Stadische osiguranjem. Ako niste imali prilike da budete na „hibridnim danima“, javite se Toyota Centru, oni će vam omogućiti testiranje automobila po vašoj želji.

Toyotina hibiridna porodica broji već preko 9 miliona prodatih hibrida u svetu.  Od 1997. godine kada je lansiran prvi putnički hibridni automobil, Prius, iz godine u godinu raste prodaja hibida u svetu.  U Evropi, svaka peta prodata Toyota ima hibridni pogon, dok je svaki treći Auris prodat u Evropi – hibridni

Polovni automobili: Šta kupiti za 1.000 evra?

Volvo