Nalazim vam dobre automobile

Živimo pod Vučićevim režimom, gde poslušnici moraju kako umeju i znaju da izdržavaju svoju decu i da krpe kraj sa krajem, kao i oni koji to nisu. Retko se negde može pojaviti sloboda govora i mišljenja. U manjim gradovima gotovo i da je nema.  Ceo svoj život sam se trudio više drugima da pomognem, no sebi, mada sam više gađan kamenjem od istih, iako sam im puno sreće doneo. Ali ja sam kršten odmah po rođenju, u vreme kada je bilo sramota ići  u crkvu. U mojoj porodici je bilo sramota biti komunista, lopov. U mojoj porodici je bilo sramota biti za Miloševića. U mojoj porodici smo pomagali svojim sugrađanima, svojim komšijama, svojim sunarodnicima, svojoj zemlji. Zato ja danas pomažem, dragi moji čitaci vama, da vas ološ ne prevari i da vam ne podmetne loš auto sa skrivenim manama. Niste taj vaš novac lako zaradili i uštedeli.

Piše: Urednik Aleksandar Todorović

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

Tražim najbolji polovnjak za vas!

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

D.Stevanović: Auto koji mi je našao g.Todorović me odlično služi

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

 

Evo i sada to isto radim i slično prolazim…
Održava me jedino osmeh moje dece, žene i radost Vas kupaca.
Ogromna zagađenost vazduha u Beogradu, Novom Sadu, Užicu, Valjevu podseća na zagađenost ljudskih duša gde je u našoj prljavštini Gospod ostavio mali sjaj kroz koga bi se ta prljavština spirala, a to je Post. Počeo je kao što svi znate 27.novembra, Božićni post pred Rođenje našeg Spasitelja. Pognimo glave i izdržimo sa pokajanjem u postu.

 

Svaki auto koji vam nađem je kaparisan čistog srca, sa puno ljubavi i vere da će vas dobro služiti. Iskrene vere da znate da ga čuvate, posećujete majstora, vozite nežno, znajući da je to Polovan auto. Svaka Vaša primedba ranjava, boli, vređa…. ali mi podiže posećenost sajta , broj klijenata i količinu novca.

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

 

Ja nisam majstor koji rešava i proverava Vaše automobile. Ja nisam diler koji određuje cenu automobila. Ali jesam neko ko sa svojim timom mehaničara može da vas spasi prevare.

 

Ja jesam novinar i ekspert u pronalaženju automobila za Vas imajuću u vidu Vaše zahteve,  ali i to koliko ste sposobni u vožnji (ukoliko ste iskreni u informacijama koje mi pružite) i usklađujem sve to sa ponudom na tržištu.

To što neko vozi polovan auto, to ne govori da je on pao, da je mali u odnosu na Gospodu koja ima milione u banci. To govori da zna da proceni u šta će svoj mukotrpno uložen rad da investira. I ja vozim polovan auto. Radije ću investirati novac za školarine moje troje dece, i ako Bog da, biće ih i puno više, nego u nov auto, jer njihove cene nisu primerene Srbiji  i našem standardu.

 

Najbolje polovne automobile tražim za vas

 

Šta da kupim: benzinac ili dizelaš?

V.Lazarević: Koja je tačno procedura da vas kontaktiramo g.Todoroviću

Volvo