Testoviautomobila.rs: PETROL u Srbiji nudi gorivo vrhunskog kvaliteta

Vreme je da se upoznate sa Petrolom, koji je ponudio vozačima u Srbiji isti kvalitet goriva kao u Sloveniji, i državama EU.Kvalitet je vrhunski a cene su niže nego kod konkurencije. Performanse automobila koje testiram su za nijansu bolje sa ovim gorivom, što znači da prodaju gorivo koje ima propisanu oktansku, odnosno cetinsku vrednost. Na Petrolovim pumpama vam neće zakidati prilikom sipanja goriva, i u njihovim velikim rezervoarima za gorivo nema vode od kondenza, što je na pumpama u Srbiji slučaj. Petrolova pumpa na auto putu Novi Sad – Beograd (iz pravca Novog Sada) je jedina pumpa u Srbiji koju strani kamioni ne zaobilaze. Da li znate zašto?

Priredio: Aleksandar Todorović.

Efikasan sistem nadzora kvaliteta goriva u Petrolu

Za proizvođače i distributere tečnih goriva, koji u okviru distribucijskog procesa moraju osiguravati usklađenost goriva sa standardima i propisima, od ključnog je značaja kompletan nadzor nad kvalitetom goriva. Naime, upravo efikasni mehanizmi nadzora osiguravaju dosledno poštovanje zakonodavstva i standarda s područja kvaliteta i zaštite okoline. Petrol-ov nadzor kvaliteta goriva sprovodi se sistematično, i to od izvora nabavke preko postupka manipulacije pa sve do prodajnog mesta, odnosno do krajnjeg kupca. Dakle, sva goriva koje nudi Petrol podvrgavaju se najmanje tri celokupna ciklusa nadzora te najmanje dve slučajne provere.

trgovina-petrolStručno visoko osposobljene institucije ažurnim analizama omogućavaju trenutno delovanje na tržištu u slučaju eventualnih negativnih odstupanja.

site_logo_final TESTOVIAUTOMOBILA copy

Volvo

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.